Acceso a tienda

Contacto

Grup Preving CTT L’Hospitalet en els campionats de Catalunya

13 May 2019

Grup Preving CTT L’Hospitalet va participar els dies 11-12 de maig en els Campionats de Catalunya Absolut B de tennis de taula (destinat a equips i jugadors fins a Segona Divisió Nacional) amb una gran representació d’equips i jugadors.

GRUP PREVING AMB L’ESPORT

En la categoria d’equips va participar amb 3 combinats que van aconseguir el 4t, 9è i 11è lloc, situant un equip a un pas de les medalles.

Grupo Preving y deporte

En aquesta categoria va participar el nostre company de Licitacions Roger Guarch que només va poder jugar la 1º fase per equips aconseguint 3 victòries en els seus 3 partits individuals.

Grupo Preving y deporte 2

En categoria de dobles van participar 4 parelles, aconseguint en millor resultat la formada per Roger Miró – Albert Soler que van arribar als quarts de final i van estar a un pas colar-se en semifinals i d’aconseguir medalla en perdre en un ajustat 2-3 quan guanyaven 2-1 i 10-7 (els sets al millor de 11).

En categoria individual van participar 10 jugadors situant 4 jugadors en vuitens de final, 2 jugadors en quarts de final i aconseguint finalment el subcampionat individual mitjançant el jugador encara juvenil Nil Manyà, que culmina una excel·lent temporada.